Touchscreen-vanter – genialt fra Clas Ohlson

Onde tunger vil ha det til at min iPhone sitter fast i hånden min… Jeg har den iallefall med overalt, men nå om vinteren skaper det noen utfordringer at skjermen kun reagerer på ekte fingerbruk. På joggetur om vinteren har jeg blant annet brukt nesen til å bytte spor eller øke volum på min iPhone mens jeg har vært ute på løpetur, eller stått og ventet på toget i -12 grader. Det er kaldt å ta av seg hanskene for å kunne bruke touch-skjermen, men det må altså til. Inntil nå!

Grå tommelfinger - funker som bare dét på iPhone!

I helgen kom jeg over et par touchscreen-vanter hos Clas Oholson, og de funker perfekt. Jeg vet ikke hva de har gjort, men fingertuppene på tommel og de to neste fingrene er i en litt annen farge en resten av vantene, og man kan faktisk bruke dem på skjermen. På joggetur bruker jeg et lite, kjekt armbind til telefonen (så jeg slipper holde den mens jeg løper og hører på musikk), og selv gjennom den tykke gjennomsiktige plasten foran skjermen gikk det helt fint å styre alle funksjoner på skjermen uten å ta av meg hanskene i -10 grader! Herlig! Til 69 kroner på nærmeste Clas Ohlson er det bare å løpe og kjøpe, Jeg tror jeg trenger to par  -  et til løping og ett når jeg står og venter på toget.

This entry was posted in iPhone and tagged , , , . Bookmark the permalink.

One Response to Touchscreen-vanter – genialt fra Clas Ohlson

  1. Pingback: Sosiale bedrifter 2012 – boktips for sosiale medier-interesserte | Scanair.no // CK's flyblogg

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


one × 5 =

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>