Siste tur med SAS MD80

Snart er disse vakre linjene historie

Lørdag 26. oktober er det slutt. Etter flere tiår i trofast tjeneste for SAS, tas McDonnell Douglas MD80 ut av drift. Den aller siste ruteflygningen med MD80 i SAS er SK403 fra Stockholm til København. Fra København flyr maskinen til Oslo, der den skal utstilles på SAS-muséet.

Svenske BusinessClass.se har chartret den siste MD80′en for den aller aller siste turen fra København til Oslo, og selger nå en rekke forskjellige pakker fra Oslo, Stockholm og København. For en tur fra Oslo, koster rundturen, med både SK403 og charterflighten SEK 3995,- (inklusiv tilslutningsfly Oslo-Stockholm) og bare charterflighten + tilslutningsfly Oslo-København SEK 2995. Du kan også booke bare charterflighten fra København – om du velger å komme deg til København på egenhånd – da ligger prisen på SEK 2095,-

Start for eksempel dagen på Oslo Lufthavn og bli med på morgenflighten til Stockholm. På Arlanda møter vi resten av gjengen, henger litt i SAS-loungen og hygger oss før vi drar med aller siste ruteflygningen med MD80, SK403. Vel fremme i København blir det avholdt offisiell sermoni, og mange muligheter til å ta bilder. Så flyr vi med BusinessClass.se’s egen charterflight “BC001″ tilbake til Oslo. På denne flighten blir det mat og drikke til alle, og enda flere fotomuligheter. Kanskje tilogmed en mulighet til å stikke innom cockpit.  Vel fremme på Oslo Lufthavn blir det flere fotomuligheter når maskinen overrekkes til SAS-museet. Etter arrangementet er det buss tilbake til terminalen. Dette er pakken jeg skal ta, og jeg gleder meg stort!

Bye-bye "Mad Dog"

På Oslo Lufthavn blir det også mulig å ta rundturer med en av de to innleide business-jet’ene fra Sundt Air. En unik mulighet til å smake på luksuslivet i en halvtime for ca 2000,-

Bli med! Book din plass i dag på http://events.businessclass.se/event/md-80-sista-flygningen/ og bli med på en uforglemmelig flyfreak-lørdag! Dette blir siste mulighet til å kjenne stillheten på rad 1 – og nyte lyden av Pratt & Whitney JT8D på rad 32!!

Som leser av bloggen min får du en rabatt på SEK 500 på pakkene  3,4,5,6 – det vil si alle pakkene fra Oslo og København. Når du booker, legg inn rabattkoden “CK”

 

This entry was posted in Flyfreak, Flyhistorie, Luftfart, Reise, SAS and tagged , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


× three = 12

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>